INTEGRITETSPOLICY

Har du några frågor om din integritet i samband med besök?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

INTEGRITETSPOLICY

Denna policy handlar om hur rekoommunikation International AB med organisationsnummer 559011-5266, härefter kallat rekooshop, hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?
rekoommunikation International AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och att detta sker i enlighet med gällande lagstiftning.

När behandlar vi dina personuppgifter?
rekoommunikation International AB samlar in och behandlar dina personuppgifter för att du skall kunna handla varor/tjänster och för att förbättra din upplevelse på www.alingsasfc.rekooshop.se. Om kunden registrerar sig hos rekoommunikation International AB så behandlar vi information såsom köphistorik.

Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?
De personuppgifter som rekoommunikation International AB samlar in om kunden och behandlar är följande:

  • Namn eller organisationsnummer
  • Telefonnummer och E-post
  • Adress
  • Köphistorik
  • Information som berör e-post från rekooshop och vad du klickar på i e-postmeddelanden. Vårt verktyg för e-mail utskick är Mailchimp.
  • Enhetsinformation som IP-adress, geografisk information om enheten du besökt tjänsten ifrån, webbläsarinställningar.
  • rekooshop kan i vissa fall använda sig av information från tredje part gällande annonsnätverk och mätverktyg. Detta för att möjliggöra relevanta annonser, effektivitet och för ge dig som kund information som är intressant.

För vilka ändamål behandlar vi dina uppgifter?

 

  • Genomföra och upprätthålla våra förpliktelser och åtaganden till dig som kund vid köp, fakturering, kundtjänstärenden och serviceärenden
  • Tillhandahålla våra tjänster och hantera kundrelationen
  • Ge dig erbjudanden och information via nyhetsbrev och hemsida
  • Erbjuda dig olika betalningslösningar
  • Följa rådande lagstiftning såsom bokföringslagen
  • Motverka och förhindra missbruk som bedrägeri och identitetskapning.
  • Förhindra missbruk av tjänst och olovlig inloggning.

rekooshop och tredje part använder intresseavvägning för att erbjuda dig som kund en bättre service och köpupplevelse. Detta i form av anpassade erbjudanden och relevant kommunikation från rekooshop sida. rekooshop vill säkerställa att du som kund får den mest relevanta tjänsten därav behovet att analysera användandet av våra tjänster.

Laglig grund för behandling
rekooshop behandlar dina personuppgifter i enighet med rådande lagstiftning och vi gör det när det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med dig eller när det finns andra legitima skäl för att behandla personuppgifter. Det kan handla om nyhetsbrevs utskick eller erbjudanden via hemsidan till exempel.


Hur länge sparas dina personuppgifter?

rekooshop sparar dina personuppgifter så länge som dessa krävs för att vi ska kunna fullfölja uppgiften som uppgifterna samlats in för. rekooshop sparar uppgifter så länge som rådande lagstiftning kräver det. rekooshop kan också komma att spara uppgifterna för att kunna bevaka rättsliga intressen, exempelvis under en juridisk process.


Vem lämnar vi ut personuppgifter till?

rekooshop kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part så som leverantörer av kort- och kommunikationstjänster samt till kreditupplysningsföretag vid ansökan om kredit vid köp. rekooshop kan komma lämna ut personuppgifter om detta är nödvändigt för att följa rådande lagar eller myndighetskrav, för att tillvarata rekooshop´s juridiska intressen eller för att förhindra bedrägerier. Vi säljer inte personuppgifter till tredje part. Det står rekooshop fritt att närsomhelst ändra denna integritetspolicy. Vi kommer då att i god tid meddela detta och du har då rätt att säga upp avtalet om du inte godtar ändringen.

rekooshop kan i vissa fall använda sig av information från andra källor. Exempel på detta är annonsnätverk och mätverktyg för att få en bättre förståelse för annonsers relevans, effektivitet och för att erbjuda dig som kund intressant information.

Säkerhet till skydd för personuppgifter
Säkerheten kring dina personuppgifter är viktig för oss och vi har därför vidtagit åtgärder för att skydda dessa rekooshop är ansvarig för att dina personuppgifter behandlas i enighet med rådande lagstiftning. rekooshop kommer på din begäran eller på eget initiativ rätta, komplettera eller avidentifiera uppgifter som upptäcks vara felaktiga, missvisande eller ofullständiga.

Rätt att begära ut din personuppgiftsinformation
Du kan kostnadsfritt begära att få ett utdrag av de uppgifter vi har sparat om dig.

Du har rätt att få felaktiga uppgifter rättade.

Du kan begära att få dina uppgifter raderade eller anonymiserade om rekooshop inte längre är skyldiga att behålla dem för de ändamål de samlats in för. Det kan dock finnas lagar och myndighetskrav som gör att vi inte omedelbart kan radera dina personuppgifter. Exempel på detta kan vara bokförings- eller skattelagstiftning.


Vid frågor är du välkommen att kontakta oss:

rekoommunikation International AB
Norra Strömgatan 12
441 30 Alingsås
E-post: info@rekoo.se

Du kan avregistrera dig från vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken i botten av våra e-mail utskick.

Du kan läsa mer om hur du kan radera kakor/cookies här: Länk


Informationens syfte

All information på www.alingsasfc.rekooshop.se, oavsett format, publiceras uteslutande i informativt syfte för att besökare skall kunna använda sig av webbplatsen. Rekooshop ansvarar således inte för de följder eller skador som kan uppstå om denna information visar sig felaktig eller används i annat syfte än det ovan angivna.

Denna policy handlar om hur rekoommunikation International AB med organisationsnummer 559011-5266, härefter kallat rekooshop, hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?
rekoommunikation International AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och att detta sker i enlighet med gällande lagstiftning.

När behandlar vi dina personuppgifter?
rekoommunikation International AB samlar in och behandlar dina personuppgifter för att du skall kunna handla varor/tjänster och för att förbättra din upplevelse på www.alingsasfc.rekooshop.se. Om kunden registrerar sig hos rekoommunikation International AB så behandlar vi information såsom köphistorik.

Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?
De personuppgifter som rekoommunikation International AB samlar in om kunden och behandlar är följande:

  • Namn eller organisationsnummer
  • Telefonnummer och E-post
  • Adress
  • Köphistorik
  • Information som berör e-post från rekooshop och vad du klickar på i e-postmeddelanden. Vårt verktyg för e-mail utskick är Mailchimp.
  • Enhetsinformation som IP-adress, geografisk information om enheten du besökt tjänsten ifrån, webbläsarinställningar.
  • rekooshop kan i vissa fall använda sig av information från tredje part gällande annonsnätverk och mätverktyg. Detta för att möjliggöra relevanta annonser, effektivitet och för ge dig som kund information som är intressant.

För vilka ändamål behandlar vi dina uppgifter?

 

  • Genomföra och upprätthålla våra förpliktelser och åtaganden till dig som kund vid köp, fakturering, kundtjänstärenden och serviceärenden
  • Tillhandahålla våra tjänster och hantera kundrelationen
  • Ge dig erbjudanden och information via nyhetsbrev och hemsida
  • Erbjuda dig olika betalningslösningar
  • Följa rådande lagstiftning såsom bokföringslagen
  • Motverka och förhindra missbruk som bedrägeri och identitetskapning.
  • Förhindra missbruk av tjänst och olovlig inloggning.

rekooshop och tredje part använder intresseavvägning för att erbjuda dig som kund en bättre service och köpupplevelse. Detta i form av anpassade erbjudanden och relevant kommunikation från rekooshop sida. rekooshop vill säkerställa att du som kund får den mest relevanta tjänsten därav behovet att analysera användandet av våra tjänster.

Laglig grund för behandling
rekooshop behandlar dina personuppgifter i enighet med rådande lagstiftning och vi gör det när det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med dig eller när det finns andra legitima skäl för att behandla personuppgifter. Det kan handla om nyhetsbrevs utskick eller erbjudanden via hemsidan till exempel.


Hur länge sparas dina personuppgifter?

rekooshop sparar dina personuppgifter så länge som dessa krävs för att vi ska kunna fullfölja uppgiften som uppgifterna samlats in för. rekooshop sparar uppgifter så länge som rådande lagstiftning kräver det. rekooshop kan också komma att spara uppgifterna för att kunna bevaka rättsliga intressen, exempelvis under en juridisk process.


Vem lämnar vi ut personuppgifter till?

rekooshop kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part så som leverantörer av kort- och kommunikationstjänster samt till kreditupplysningsföretag vid ansökan om kredit vid köp. rekooshop kan komma lämna ut personuppgifter om detta är nödvändigt för att följa rådande lagar eller myndighetskrav, för att tillvarata rekooshop´s juridiska intressen eller för att förhindra bedrägerier. Vi säljer inte personuppgifter till tredje part. Det står rekooshop fritt att närsomhelst ändra denna integritetspolicy. Vi kommer då att i god tid meddela detta och du har då rätt att säga upp avtalet om du inte godtar ändringen.

rekooshop kan i vissa fall använda sig av information från andra källor. Exempel på detta är annonsnätverk och mätverktyg för att få en bättre förståelse för annonsers relevans, effektivitet och för att erbjuda dig som kund intressant information.

Säkerhet till skydd för personuppgifter
Säkerheten kring dina personuppgifter är viktig för oss och vi har därför vidtagit åtgärder för att skydda dessa rekooshop är ansvarig för att dina personuppgifter behandlas i enighet med rådande lagstiftning. rekooshop kommer på din begäran eller på eget initiativ rätta, komplettera eller avidentifiera uppgifter som upptäcks vara felaktiga, missvisande eller ofullständiga.

Rätt att begära ut din personuppgiftsinformation
Du kan kostnadsfritt begära att få ett utdrag av de uppgifter vi har sparat om dig.

Du har rätt att få felaktiga uppgifter rättade.

Du kan begära att få dina uppgifter raderade eller anonymiserade om rekooshop inte längre är skyldiga att behålla dem för de ändamål de samlats in för. Det kan dock finnas lagar och myndighetskrav som gör att vi inte omedelbart kan radera dina personuppgifter. Exempel på detta kan vara bokförings- eller skattelagstiftning.


Vid frågor är du välkommen att kontakta oss:

rekoommunikation International AB
Norra Strömgatan 12
441 30 Alingsås
E-post: info@rekoo.se

Du kan avregistrera dig från vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken i botten av våra e-mail utskick.

Du kan läsa mer om hur du kan radera kakor/cookies här: Länk


Informationens syfte

All information på www.alingsasfc.rekooshop.se, oavsett format, publiceras uteslutande i informativt syfte för att besökare skall kunna använda sig av webbplatsen. Rekooshop ansvarar således inte för de följder eller skador som kan uppstå om denna information visar sig felaktig eller används i annat syfte än det ovan angivna.

My Shopping cart

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup